Previziuni astrale/Horoscop 21 Iunie 2024

Luna in crestere in Sagetator/Jupiter in Gemeni

  • 21.06.2024  7:07:46 19°21’57″Sgr in careu cu  Saturn
  • 22.06.2024  1:57:56 29°54’07″Sgr in careu cu Neptun

Luna armonioasă : Nu.

Atmosferă generala a zilei de 21 iunie 2024

Astăzi este solstițiul de vară. Vara începe cu Luna,in crestere, în zodia Sagetator ,ceea ce însemna ca vom evolua frumos în conformitate cu legile divine și pământene.  Sa fim extrem de precauți în comunicare deoarece probleme si rezolvarile vin pe calea aerului, prin informații.  De vom fi mai buni, mai generoși și mai predispuși la a face bine, Universul ne va oferi contexte favorabile de a ne împlini visele. Tot  astăzi  are loc și sextilul dintre Mercur și Marte, ce ne va influența pozitiv gandirea și activitatea intelectuală.

Obiectivele zilei : 

  • ascultare activa si gandire obiectiva
  • focus pe noutăți
  • eforturi pentru concretizarea priorităților
  • optimism în privința unei inițiative

Riscuri

  • pierderea unei oportunități
  • stres cauzat de lipsa unor informații
  • incurcaturi din cauza grabei

Cumparaturi: Astăzi puteți face investiții pentru cei dragi numai în lucruri ce le genereaza bucurie și evoluție accelerată (obiecte de folosire indelungata). 

✨☘️✨Horoscop 21 Iunie 2024✨☘️✨

♈BerbecDe astăzi, nu mai aveti liniște. O problema va framanta sufletul de nu mai puteti nici lucra, nici gândi la ce trebuie făcut. Dacă va este rusine sa solicitați ajutor/sfaturi sau de așteptați ca alții să ghicească nevoile dvs, atunci o sa așteptați mult și bine. Sa stii ca alții au necazuri mai mari, dar nu se plang, ci îndura cu demnitate. 

Taur –  Va bate gandul sa porniti la drum într-o mini vacanță, dar o problema de sanatate sau o criza  de la servici va ține pe loc pana dupa -amiaza. Se rezolva totul cu bine, dar va dispare pofta de aventura. 

♊Gemeni – Cei dragi va pun pe drumuri sau va determina sa faceți o investiție. Aveți grija la bani pentru ca urmează cheltuieli multe. Partenera/ul de viață își va manifesta nemulțumirea în partea a doua a zilei. De cedati, o sa aveti liniste-n casa și în suflet.

♋RacUn drum, deja planificat, pentru a rezolva o problema de sanatate sau una de servici, o sa va oboseasca mult. Dupa-amiaza așteptați cu emoție o discutie/intalnire,însă, aceasta va fi amanata. 

♌Leu – De astăzi începe perioada karmica. Fiti precauti sa luați în calcul fiecare semn divin, faceți mult bine, fiti toleranti si implicați în acțiuni de binefacere. O karma se dizolvă pana la ziua de naștere. 

Fecioara –  Incepe-ti sa va ganditi la o schimbare de atitudine și de plan. Nu mai puteți continua așa, nu în ritmul actual. De astăzi și pana la 1 iulie veți fi în perioada de tranziție și veți pune toate detaliile la punct, mai ales.. dacă cineva va motiveaza. 

♎Balanta –  Va porniti la un drum lung cu multe ganduri frumoase. De astăzi va ganditi serios sa incepeti un curs sau un proiect nou. Cineva apropiat o sa va susține pe tot parcursul verii. 

ScorpionPrimiți bani din surse divine. Va rugati pentru a obține un credit sau pentru a începe un proiect ce o sa va genereze multă  abundenta. Sunteți noroiosi si binecuvantati de astre. Un vis mare se concretizează dacă astăzi dați cateva telefoane sau purtate discuții cu specialiști.

♐ Săgetător – Astăzi va confruntați cu o situație delicată ce va generează emoții și o posibila criza emoțională. Da, nu ați luat în calcul mai multe variante.. Nu-i nimic, o sa invatati sa fiti mai precauți și mai atenți la demersuri. 

♑ Capricorn –   Atenție la relații! Nu insistati cu nimic și lăsați pe ceilalți sa vina spre dumneavoastra cu propuneri. În perioada următoare faceți o schimbare de mult timp planificată. Deasemenea, puteti semna un contract avantajos pe termen lung. 

Vărsător –  La munca sau la spital? Normal ca la muncă este mai bine. De astăzi trebuie sa faceți o alegere chiar de vă este extrem de greu și nu prea puteți sa va concurenți pe priorități. Veți face sacrificii și veți avea parte de multe bucurii. De veți si dărui (ceva din suflet), astrele va vor facilita concretizarea unei dorințe.

♓Pesti – Ati scapat de stresul din ultimile zile, dar sa nu va așteptați ca dintr-o data totul sa fie roz la servici. Pana la 1 iulie mai avea de îndurat pretentile șefilor/superiorilor /partenerilor. Vară aceasta va fi de neuitat pentru ca astrele va oferă  oportunități miraculoase. 

astrolog Artemis Manuela

Pentru programări consultații astrologice personale, trimiteți solicitarea prin Whatsapp 0744 304038

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!