Previziuni astrale/Horoscop 20 Iunie 2024

🍒🌞Previziuni astrale 20 Iunie🌞🍒 

Luna în creștere în Săgetător/ Jupiter in Gemeni 

  • 20.06.2024  6:21:49  5°49’02″Sgr Opposition Jupiter

  • 21.06.2024  7:07:46 19°21’57″Sgr Square Saturn

🌙Luna armonioasă :⚠️ Nu

✨Atmosfera astrala a zilei de 20 Iunie 2024✨

O zi cu situații imprevizibile și evenimente ce ne vor genera așteptări false sau/și  pesimism. Astăzi atenția va fi absenta, iar acțiunile nu vor fi duse la finalizare. Sa fim receptivi la informații noi pentru că Universul ne va trimite mesaje din alta realitate. Pare ciudat, însă, nativii iluminați pot înțelege acest lucru. 

Înainte de miezul nopții, Soarele intră in zodia Rac, deschizând poarta verii și permitandu-ne sa fim mai sensibil/ emoționali/ sentimentali. Relațiile cu rudele se intensifică. 

🌈Obiectivele zilei : 

  • finalizarea rapoartelor/ documentelor

  • dscuții/ negocieri

  • descoperirea  adevărului 

⚠️Riscuri

  • atenție absentă, 

  • lipsă de încredere în punctele forte ale cuiva, 

  • obstacole în afaceri, 

  • exacerbarea bolilor cronice.

💰Cumpărături: Sunt permise doar achizițiile mici și nesemnificative.

✨☘️✨Horoscop 20 Iunie 2024✨☘️✨

♈Berbec –  O zi aparent bună până când primiți o notificare/ un mesaj ce va va pune pe “jar”. Credeți că dețineți controlul absolut? Nu! Și dumneavoastră vi se poate întâmpla să pierdeți…cea ați promis altora..

Taur –   Valul de caniculă și disconfortul termic va poate afecta sănătatea, dar nu asta este problema, ci faptul că țineti cu dinți de ceva ce nu va aparține. Dati drumul de buna voie sau riscați viața…

♊Gemeni – O discuție cu partenerul/a de viață nu va duce la concluzia pe care o vreți dvs. Aveți răbdare până mâine.

♋Rac –  Va eliberați astăzi de o mare constrângere, blocaj, situație dificila. Vestea, ce se anunță la ceas de seara, o va genereze amintiri profunde.

♌Leu – Vă stă gândul la o inițiativă, dar ceva va spune că e imposibil. Cu acest dialog intern veți petrece întreaga zi până când cineva va transmite un mesaj.

Fecioara – De la prima ora aveți așteptări in privința unui acord, dar acesta va fi amânat  pentru săptămâna viitoare. Atenție la detalii! De va grăbiți, riscați să faceți o mare greșală.

♎Balanta – Astăzi veți vorbi mult degeaba. Cuvintele nu va vor fi auzite de “morții în conștiința”. Mai bine  rekaxati-vs cu acțiuni creative și bucurați-vă de tot ce puteți realiza frumoas.

Scorpion – Banii sunt pe ordinea de zi. Veți face  cheltuieli suplimentare pentru a bucura pe cineva drag sau/și pentru a va liniști sufletul. Seara târziu veți avea o bucurie imensa din partea unei persoane recunoscătoare.

♐ Săgetător – Emoțiile (negative) va pot genera o stare de rău generala. Astăzi este cea mai grea zi pentru dumneavoastră. Nu puneți la suflet invidia colegilor și nici tonul ridicat al șefilor. Faceți bine și ganditi-va la cea ce veți face in partea a doua a lunii iulie.Se întrevede o mare, mare împlinire!

♑ Capricorn –  Va pregătiți de o tranziție secretă. Îngerii va ajuta sa rezolvați așa cum doriți numai că spre seara veți avea o provocare… urmată de o discuție și o posibilă decizie pe fond emoțional.

Vărsător – O zi frumoasa pentru întâlnirea cu prietenii și discuții elevate. Astăzi puneți bazele unui proiect  internațional. Primiti sprijinul unor protectori divini și incepeti vara 2024 cu o schimbare radicală de atitudine la locul de munca. Vă ridicați ca și pasarea Phoenix.. 

♓Pesti –  De reușiți să  faceți față provocărilor acestei zile, înseamnă că nimic nu va mai sta in cale in perioada următoare. Evitați discuțiile cu cei incapabili să vă înțeleagă. Lăsați să vorbească singuri. Diseară târziu,rugati-va pentru sănătate vrăjmașilor. 

astrolog Artemis Manuela

Pentru programări consultații astrologice personale, trimiteți solicitarea prin Whatsapp 0744 304038

error: Content is protected !!