Previziuni astrale/ Horoscop 18 Iunie 2024

https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/nisip-picioare-animal-teren-1981542/

🍒🌞Previziuni astrale 18 Iunie🌞🍒 

Luna în creștere în Scorpion/Pluto Rx in Varsator 

  • 17.06.2024 22:10:08  6°21’37″🌙♏ Opoziție cu Marte
  • 18.06.2024 23:18:26 19°19’41″🌙♏ Trigon cu Saturn
  • 19.06.2024 10:24:16 25°09’26″🌙♏ Opoziție cu Uranus

Luna armonioasă : până la 23:20.

Luna se află în zodia de apa , fixa, Scorpion, semnul patronat de Pluto. Astăzi, cu toți vom experimenta ceva inexplicabil cu tentă pozitivă. Ni se restituie ceva, ni se da drepturi pierdute în această primăvară sau mai demult. Pentru ca Luna  formează trigon cu Saturn, ne vom asuna responsabilități fără sa stăm pe gânduri. Astăzi putem lua  o decizie importantă cu privire la timpul de lucru asupra unui proiect sau cu privire la viitorul relației. Nu este exclus sa avem izbucniri emoționale cauzate de știri/vești sau situații șocante. După orele 18, este indicat sa fie mai precauți în acțiuni/gesturi..

Obiectivele zilei

  • recuperarea unui bun/ drept pe cale legală
  • evoluție rapidă prin un demers in premiera
  • detașarea de un rezultat (pentru  ca să aibă loc mai repede de termenul stabilit)

Riscuri: Nu exista!

De evitat:

  • călătoriile lungi fără scop precis
  • începerea de procese în  instanță( atrageți blesteme generationale)
  • intervențiile chirurgicale la nivelul aparatului genital

Shopping : Puteți cumpăra suplimente alimentare pentru energie, detoxifiere și eliminarea a surplusului de apa. Deasemenea, puteți face investiții în echipamente și mașini industriale sau în articole utile în baie.

✨☘️✨Horoscop 18 Iunie 2024✨☘️✨

♈Berbec – Astăzi apar  o serie de cheltuieli neprevăzute, motiv pentru care va gândiți la un credit /împrumut. Dacă ați avea răbdare și nu ați intra în panica, veți primi sprijin de la o  persoana (de sex feminin) de la cine nu vă așteptați. O discuție, la ceas de seara, va da sperante de bine.

Taur –  Aveți de gând să faceți un drum sau să inițiați o acțiune? Mai așteptați un aviz sau un sfat? Astăzi este ok sa va urmați intuiția și sa va focusati pe ceea ce credeți dumneavoastră că trebuie făcut. Reușiți să puneți în mișcare un plan pentru doi ani, numai dacă veți accepta condițiile impuse de autorității sau de parteneri/colaboratori/ șefi.  După-amiază veți avea o durere de cap..

♊Gemeni – Sunteți dispuși să faceți mai mult efort pentru a arata altora ca a venit vremea eliminarea gunoiului energetic.. Mulții dintre cunoscuții se vor transforma in dușmani ascunși, va vor invidia pentru succesul și puterea dvs. 

♋Rac –  O zi frumoasa pentru a va gândi profund la inițiative…. ce vă vor genera fericire.  Așteptați un rezultat sau o informație cu emoții. Seara târziu veți afla noutăți evolutive.

♌Leu – Va gândiți intens la o chestiune personală. Vreți să vă implicați în ceva nou, dar aveți o teama în suflet. Pentru a depăși provocările minții, ambitionati-va să mergeți pe calea dorințelor sufletești. În seara asta,  un pahar de vin roșu va amplifica intuitia.

Fecioara – Ziua este buna pentru a va exprima tranșant în privința unui contract. Ori câștigați totul ori nu pierdeți nimic.. așa va eliberați de griji și reușiți să obțineți ceea ce vă doriți. Detașarea aparentă va aduce beneficii multiple pe termen lung. În plan personal sentimentele devin profunde și incontrolabile.

♎Balanta – Va gândiți să faceți o investiție, dar nu vi se pare momentul potrivit deși primiți și un discount. Dacă nu astăzi, atunci când? Ascultati-va intuiția și riscați (de fapt nu exista nici un motiv real de îngrijorare) să vă bucurați de ceea ce vă doriți de mult timp. 

Scorpion – Emoții multe și meritate de o reinoire, de un nou look sau pentru o decizie ce va duce la o schimbare. Va bucurați de susținerea / înțelegerea unui șef sau a unei persoane influente în privința alegerilor dumneavoastră. 

♐ Săgetător – Zi complicată dacă aveți examen/interviu sau ședința la servici. Veți scăpa de stres și emoții prin a face la prima ora câteva exerciții fizice.  După-amiază veți avea o bucurie de la cine nu va așteptați. 

♑ Capricorn –  Trăiți o metamorfoză puternica cu privire la un proiect de viitor. Se realizează totul ușor și acest lucru va pune pe gânduri.,ceva nu e ok dacă nu aveți o amânare sau o întârziere. Ei bine, de căutați neplăceri , veți și găsi..în rândul prietenilor dragi.

Vărsător – O zi buna pentru a obține un rezultat, o rezolvare, o programare sau un tratament temporar. La servici va bucurati de oportunități noi și de împlini sufletești. Dupa pranz se intensifica emotiile.

♓Pesti – Pentru cei  care sunteți născuți în ultimul decan al acestui semn zodiacal, ziua va fi tensionată până la lacrimi. Pentru a face față adversităților, ganditi-va la binele și la dorința ce se va împlini în luna iulie. Știți că este pe drum “coletul divin”? Stați calmi și îndurati pe cei întunecați la minte și la suflet. 

astrolog Artemis Manuela

Pentru programări consultații astrologice personale, trimiteți solicitarea prin Whatsapp 0744 304038

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!