Previziuni astrale/Horoscop 16 Iunie 2024

🍒🌞Previziuni astrale 16 Iunie🌞🍒 

Luna in creștere în Balanță/Venus in Gemeni

  • 15.06.2024  6:43:38  4°41’19″🌙♎️ Trigon  Jupiter
  • 17.06.2024  2:13:56 26°16’40″🌙♎️Lib Trigon Soare

🌙🌈Luna armonioasă : toată ziua.

Atmosfera astrala a zilei de 16.06. 2024

Astăzi vom avea parte de o duminica minunata. Ne vom bucura de oportunități incredibile și mult dorite. Vom avea parte de  împliniri,  datorita bunelor intenții și a implicarii sufletești. 

Astăzi este bine să ne relaxam  prin  creativitate, să generăm fericire prin activități intelectuale interesante. Venus, pentru că se afla pe ultimile grade Gemeni,  ne facilitează daruri divine  și mult visate. 

Toată ziua, Luna va fi în Trigon cu Jupiter,  facilitandu-ne mult  noroc in deplasări, întâlniți, discuții. Deasemenea, aspectul dintre Luna și Jupiter,  ne ajuta sa stabilim termeni unui contract sau a unei colaborări pe termen de 12 ani. Luna, fiind un creștere, ne conferă  succes in toate întreprinderile planificate.

🌈Obiectivele zilei : 

  • colaborări fructuoase
  • rezolvări pozitive
  • armonie in relații

⚠️Riscuri: 

  • pierderea unei oportunități din cauza neincrederii
  • certuri fara motiv 
  • oscilații emoționale

💰Shopping : O zi frumoasa pentru a ne permite achiziția a ceva frumos și mult dorit.

Horoscop 16 iunie 2024

♈️Berbec – O zi frumoasa pentru întâlniri,  discuții și pentru a stabili termeni unei viitoare colaborări.

♉️Taur – Astăzi  faceți schimbări în stilul de viață .. renunțați la unele obiceiuri alimentare la recomandarea medicului sau datorită intuiției.. după amiază, primiți un dar.. divin.

♊️Gemeni – Vorbiți mult cu prietenii, faceți planuri de vacanta..azi primiți un cadou spiritual de la o persoana draga mai îndepărtată.

♋️Rac – Ceva  va ingrijoreaza fara motiv..  iar de veți petrece,  dimineață,  o ora in meditație/ rugăciune, veți înțelege că toate-s ok. 

♌️Leu –  Azi e zi Mare..străluciți de bucurie.  Primiți informații sau acces la mai multe planuri divine/evolutive.

♍️Fecioara – Analizati evenimentele în funcție de ceea ce s-ar petrecut în ultimile zile și ultimii 12 ani, iar rezultatele va arăta că este timpul sa va pregătiți pentru schimbare. 

♎️Balanta – Emoții amestecate, indecizii și posibilitățile multiple va fac ziua de neuitat.. de vă treziți la prima ora, înainte de răsăritul soarelui, veți reuși să vă bucurați de împliniri.

♏️Scorpion – Renastere pozitivă. Se deschid doua uși cu oportunități multiple de evoluție și deînsănătoșire.. pentru că începeți să dăruiți…  bucurie.

♐️Săgetător –  Un  contract/  o schimbare profesională, se afla pe lista dorințelor in asteptare..astăzi.. Universul va conferă o oportunitate  condiționată.

♑️Capricorn – Deși va remarcați in cadrul unui eveniment social, nu va bucurați pe deplin pentru că mai aveți de lucrat la un proiect.

♒️Vărsător – Soluțiile vin una după alta de la distanță, din străinătate, de la divinitate. Îngerii va îndruma pasi spre realizări forțate de destin.  

♓️Pesti – Aveți o duminică buna pentru a  pregăti strategii de lucru alternative spre a putea renunța  la  job. O noutate va bucura toată după amiaza.h. 

astrolog Artemis Manuela

Pentru consultații astrologice personale, trimiteți solicitarea prin WhatsApp 0744304038

error: Content is protected !!