Luna Nouă în♏Scorpion, 13 Noiembrie 2023

În data de 13 Noiembrie 2023,la orele 11:27 , are loc conjunctia Lunii cu Soarele în Scorpion, la gradul 20°43’54”

A venit vremea renașterii prin alegeri eliberatoare de constrangeri si /sau atasamente. Totul este energie! Acum, vedem /înțelegem acest lucru prin prisma evenimentelor sau prin a ceea ce se petrece în jurul nostru. Lucrurile/acțiunile/ demersurile  par să meargă în direcția sortita . 

Dragilor, cat timp suntem influentati de NN in Berbec, pana in ianurie 2025, suntem sub conducerea planetei Marte. Multe vrem, dar putin putem sa facem.. entuziasmul se pierde cand dam de greu, de situații sau de oameni “ “ai dracului de rai”  e o senzatie….. nu e chiar asa!  Nimeni nu este rau! Fiecare OM/suflet are o misiune!  Dacă am privi așa, am putea rezolva orice, mai ales, acum… cand Luna se unește cu Soarele în semnul morții. Ceva, din noi, “moare” și altceva… renaste. Putem controla numai dacă avem lumina în suflet, daca am fost caliti prin suferinta si experiente de viata grele (stim cu sa gestionam situatile delicate). Este timpul sa dăm drumul la tot ce este deja mort in viata noastra pentru ca sa putem sa ne naștem din nou, sa ne pocaim… cu o zi înainte de a începe postul Crăciunului (începe de marți, 14 noiembrie 2023). Putem? Renunțăm la egoism? La surplusul de alimente?  La bunuri… ce stau în debara …ca sa nu consumam curent? 

Luna Nouă în Scorpion  în conjunctie cu Marte si în opoziție cu Uranus, ce se afla retrograd în Taur,  spune:  Atenție la ganduri și comunicare! Cine tace, castiga ….ceea ce trebuia în urma cu cateva saptamani/luni. Este timpul potrivit pentru analize, lectura, scris, introspecție sufletească, revizuirea planurilor de viitor și a dorintelor pentru sărbători. Degeaba vrem sa calatorim (în planul astral) dacă nu ne setam corect intenția.

Pana la primul patrar, avem 7 zile frumoase și numai bune, pentru a visa lucid (între orele 3 și 5 AM) despre ceea ce ne rezerva viitorul, cât și pentru a face o serie de analize intuitive asupra obiectivelor din 2024(se anunță un an de succes, optimism și realizari incredibile).

Mercur în sextil cu Venus ne confera informații, oportunități de dezvoltare personala si spirituala. Înainte de a face un demers, sa ne documentam, sa ne informam despre avantaje și dezavantaje dar sa nu oscilam prea mult în alegeri, Exista riscul de a pierde ceva important dacă nu știm ce vrem cu adevărat mai ales în plan relațional. 

Sa avem o Luna Noua plina cu emotii pozitive, de transformare în bine si de impliniri sufletesti!

astrolog Artemis

Pentru consultații personale, trimiteți solicitarea prin:

E-mail: artemismanuela@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!