Horoscop la Luna Nouă în Scorpion 2023

Berbec- Pionerii zodiacului se lupta sa dizolve situațiile blocate /karmice, sa treacă la un alt nivel de relații, de muncă sau de viață. Reușesc totul  dacă au răbdare și fac sacrificii  încă cateva zile.  Zile minunate se anunta după 20 noiembrie.  Luna Noua le genereaza oportuntiati de evolutie financiara si sentimentala. 

Taur – Pentru acești nativi urmează o serie de schimbări ce le va da viața peste cap. Unii, au intuiție și s-au pregatiti , iar alții, vor fi luați prin surprindere. Un drum lung se întrevede până în 22 noiembrie. Este timpul sa va platiti datoriile chiar de vă este (aparent) greu. 

Gemeni – La munca aveti de finalizat ceva sau de încheiat o relație karmica. Luna Nouă va aduce provocări noi și emoții în premieră prin o provocare profesională. 

Rac – Planul sentimental este susținut de Luna Nouă din Scorpion. Va bucurati de castiguri suplimentare, de  noi realizări și achiziții. Vine perioada sarbatorilor, iar pentru asta, sunteți gata sa riscati o suma de bani ..pentru persoana iubita și cei dragi din familie. 

Leu-  Are loc un eveniment în casa,  fie ca ați făcut o achiziție de Black Friday sau fie ca altceva se intampla, aveți motive sa renasteti, sa va bucurati de noutăți, de schimbare în suflet. Daruiti ceva sau faceți bine de buna voie… pentru ca sa aveți spor în toate. 


Fecioară – Este luna lecțiilor și a analizelor emoționale. Veți trece un examen, veți obține o recompensa, veți negocia ceva la capătul unui drum, veti obtine ce căutați pentru ca trebuie sa incheiati o situație. Gata cu amânările! Intrați în posesia unui document ce va asigura liniste sufleteasca. 

Balanta – Luna cadourilor începe mai repede. Primiti daruri si drepturi pentru efortul depus, vi se recunosc meritele, va bucurati de succes profesional. Pana in 20 noiembrie este bine sa va setatii intentii clare, sa va planificati obiectivele pentru 2024, sa lăsați în urmă ceea ce va ingrijoreaza. Noroc și bucurie la bani.

Scorpion – Luna Nouă, sanatate buna, energie pozitiva, intenții serioase. Alegerile intuitive au șanse mari de concretizare. Cineva se poate opune  unei acțiuni (partenerul, șeful sau o autoritate). Marte va ajuta sa luptati cu toate armele posibile, iar soluțiile vin pe masura ce inaintati în acțiuni. 

Sagetator – Sunteți într-o perioada tulbure cu încercări și ispite. Aveti nevoie de odihna fizica si de relaxare psihica. Ceva se intampla, fie la munca, fie în relație. Nu aveți control, va este teama sa riscati. În zilele de 14 si 15 noiembrie ( începe postul Crăciunului) veti gasi soluții, veți primi un telefon sau un mesaj ce o sa va lumineze întreaga luna. 

Capricorn – În grupul dvs social are loc o schimbare sau un coleg își ia concediu. Acest lucru va pune în situația de a munci mai mult, de a nu mai avea timp suficient sau de a nu va putea relaxa.  Eforturile făcute în aceasta perioada… vor fi recompensate  anul viitor . 

Varsator-  A venit timpul sa straluciti pe plan profesional. Va ridicați (cei care ați avut o pauza, o perioada de retragere, de perfecționare).Luna Nouă în conjunctie cu Marte în Scorpion va confera originalitate, implicare și profesionalism. Nu mai toleranti nimic în jur! Luați decizii radicale fără sa va uitati în urmă! Puneți bazele unei noi afaceri sau relații. Astrele va genereaza o mare împlinire în perioada 18-22 noiembrie 2023. 


Pești – Două obiective veți realiza în perioada următoare ( 14 zile). O suma de bani va intra în cont și un nou proiect (aducator de mai mulți bani ) se întrevede la serviciu. Sunteti binecuvantati de Dumnezeu pentru răbdarea de care ați dat dovada, de sacrificiile pe care le-ai făcut din 7 martie și până acum. Saturn va oferă oportunități de avansare profesională .

astrolog Artemis

Pentru consultatii astrologice personale/ horoscop personal,

trimteti solicitatea prin: E-mail:artemismanuela@gmail.com

error: Content is protected !!