Tranzite astrale 🔥Accidente & moarte violenta🔥

Soarele indica  moarte violenta (prematura) prin tranzit in casa a XII- a, a VIII-a,sprijinit de pozitia AS RS in casa a IV-a sau aVIII-a, si in careu cu Marte, Uranus, Pluto natal; 

Soarele natal in CXII si in tranzit in casa a VIII-a, predipsune la moarte prin inec daca Luna progresata este in casa a – IV-a natala tranzitat de Saturn in Scorpion sau sprijinata de RS – Luna in semn de apa in aspecte disonante cu Saturn, Uranus.

Marte in tranzit in conjunctie cu Uranus sau Pluto, in opozitie cu Soarele sau Luna, in casaI sau VII-a, prevesteste risc de accident auto, accident sau foc. 

Marte natal in casa VIII tranzitat de Uranus in careu cu Saturn si Pluto prevesteste moarte prin interventie chirugicala.

Cazurile de suicid sunt presiunea aspectelor din natal , Saturn careu cu Pluto, tranzitat de Uranus sau Mercur in conjunct cu Pluon si de progresia Lunii in case mistice sau aspecte disonante. Aspectele care conduc la suicid sunt date in general de poziția planetelor in casa a XII-a si a semnului zodiacal Pești. Verificați pozitia guvernatorului, aspectele natale, progresate si, unde se afla in tranzit.

Prin progresii planetare si directi primare, se poate preveni expunerea unui nativ la accidente, moarte violenta sau suicid. 

Solicita ACUM o consultatie astrologica pentru a constientiza pericolele in vederea  ” evitarii cumpenelor” .

E-mail:artemismanuela@gmail.com

error: Content is protected !!